Wednesday, 16 November 2011

8 inspirationer - livet tar nog inte slut vid 30

När 30-årsdagen kryper närmare och åldersångesten stundtals slår till (var det så här livet skulle vara vid 30? Elle och Dakota Fanning är 13 och 17 och går i couture!! Vad har jag gjort med mitt liv och är inte redan ena foten i graven?) tröstar jag mitt sinne med dessa underbara kvinnor, som är lätta att hitta hos Advanced Style. Och då känns det ganska hoppfullt igen - jag har 70 år kvar, och det blir bara bättre! Så när jag känner att det inte riktigt blivit som jag tänkt, tänker jag dels på Ruth (100 år) och de andra damerna, och dels på vad jag hörde i nån film "you didn't waste your twenties, you just grew up".

(PS. Det här inlägget var förstås fyllt med flotta bilder på flotta damer, men jag har börjat oroa mig för det där med upphovsrätt så därför blir det bara länkar.)

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...