Saturday, 26 May 2012

Vintagemässa!

Idag är jag alldeles hög på vintage! En alldeles underbar mässdag på Tangopalatset i Malmö - och tänka sig, det är en dag imorgon också! Förutom att det fanns högvis med klänningar som gjorde att hjärtat slog ganska mycket snabbare, fanns musik, vimplar, trevliga människor och croissanter med kaffe. Jag har aldrig blivit så fotograferad förr - nu håller jag bara tummarna för att det är jag som kommer i tidningen imorgon!
Heidi Edberg gjorde mig så här snygg!
Det fanns många klänningar jag ville ha med mig hem. Det kanske är bra för min ekonomi att man var slankare förr, men lite sved det i hjärtat när jag fick hänga tillbaka några darlings. Tur då att Misoui var på plats, för där hittade jag två klänningar - varav en med tillhörande liten jacka - och en kjol. Kjolen ska få en ny bred linning och slippa den tradiga resåren, men tyget var bara för fint att lämna. Klänningarna är i så fint skick, och sitter som en smäck. Lycka! Är så galet glad.

1 comment:

  1. Även för oss som stod som utställare var mässan en fantastisk upplevelse och så många underbara vintagekunniga kunder vi hade i vår monter. Så vi säger tack till alla besökare och arrangörer för en underbar helg på Tangopalatset och längtar redan till nästa gång.

    Anna på Tant Hulda

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...