Saturday, 3 November 2012

Ull i juni?

Nej, det fick bli oktober istället. Förra året fick min syster en klänning i födelsedagspresent av mig. Tyget köpte hon (eller ja, jag betalade) i Shanghai före jul. Ett vävt ylletyg, och tunt fint fodersiden. Sen ritade vi och jag började sy. Sen började A ändra sig. Nja, hög ringning var ju inte så dumt, bättre än båtringning. Hm, undrar om ärmarna inte ska vara lite längre. Knappar! Klädda knappar! Sen ska den ha en sån där grej i slitsen som förra chefen hade. Och en krage! Som man kan ta av.

Det är inte så konstigt att det tagit ett tag för oss att bli klara...

Den var nästan färdig i juni. Men att leverera en svart ullklänning i juni kändes inte rätt. Så vi väntade med det sista till nu i höst, och för ett par veckor sen kunde jag äntligen lämna över den!
Här syns både de (av mig) klädda knapparna och den fina strukturen i tyget.
Den färdigsydda ärmen på den färdigsydda klänningen.
Paraplyveck mitt bak.
Klänningen med krage på (och Ojjos numera illgula byrå i bakgrunden!)
Och till sist hela härligheten!
Tyvärr fick jag inte visa hela min syster, men tro mig när jag säger att hon ser Amelie-från-Montmartre-pillimarisk ut på den här bilden! Grattis på födelsedagen A!

Ps. Jag måste verkligen ha en ny kamera. Blir galen på att allt är så blurrigt...

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...