Sunday, 30 December 2012

Årskrönika - och januari

Tänk att få göra sin alldeles egna årskrönika! Lite lagom lång så där, inga epistlar med femtioelva bilder för varje månad (varav hälften på sig själv, som verkar vara standard bland bloggare, ingen nämnd, ingen glömd).

Dessutom är det ett utmärkt tillfälle för mig att samla ihop allt jag tänkt jag skulle blogga om men där det ändå inte blivit något. Hur som, reglerna är enkla - en månad om dagen de närmsta 12 dagarna. Och planen för 2013 är glasklar - läsa färre bloggar och blogga själv istället!

Men, januari. Ganska trött och kall och mycket som skulle hinnas med till februari...

Målade om skåp till tygskåp. Det blev åskblått. Kände i efterhand att det kanske skulle blivit guld. Men guld passar inte på 60-tals skåp. Känner numera att det borde varit ett 1920-tals skåp i björk. Kanske det dyker upp 2013?
Traditionellt efter-jul firande hos familjen F. Som vanligt innebär det otroligt god mat och så mycket skratt att jag får ont i magen. Dagen efter prickade vi in samlarmarknad i Linderöd också - den lilla rosabeiga broderade 1920-tals väskan på tygskåpet kommer därifrån.

Var i Göteborg med syster - utmärkt julklapp - och förutom att inta sanslösa mängder champagne, beundra klänningar på Röhsska och härda ut i snögloppen, köpte jag två maffiga broscher på fantastiska Fåfängan Antik i Haga.
Nu ser de här ju lika stora ut, men jag kan säga att den övre har en
diameter på drygt 10 cm, medan stjärnan bara är hälften så stor...

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...