Monday, 31 December 2012

Februari

Fyllde 30! Storslaget firande med galet mycket människor, först hemma och sen på restaurang. Genom idogt sparande 2011 och inte minst genom bidrag i födelsedagspresent kunde jag köpa Den Finaste Väskan I Världen - Miss Sicily från Dolce & Gabbana. Hon levererades med bud till jobbet och när jag skulle ner till receptionen för att hämta henne påstod mina kollegor att de aldrig sett mig springa så snabbt... Det är fortfarande Finaste Väskan I Världen.
Dessutom fick jag en flott scarf från Marni. Och en liten stråcoiffe. Skafferiet är fortfarande fyllt av avec. Tur att konjak inte mår dåligt av att lagras.
I februari kom jag igång på riktigt med min silvergrå Dior, som sen tog en evighet att avsluta. Och så sydde jag färdigt en ny tylldröm till självaste födelsedagen. Kan man få för mycket tyll? Nej. Även om jag höll på att drunkna i den under själva processen. Och var hänger man en tyllkjol bättre än på gökuret, som co-co-ade sig på tåg från Österlen förra sommaren, och som i lagom tid till stora 30-års kalaset blev vitt och vackert (och en mardröm för Antikrundan).
Det ser kanske inte ut som så mycket tyll så här
på väggen, men jag tro mig, det är det.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...