Sunday, 6 January 2013

Augusti

Puh. Mer än halvvägs genom 2012. Sånt här intensivt bloggande tar på krafterna... :)

En massa kläder blev färdiga denna månad - till H, C och mig själv. Ni börjar väl bli bekanta med hur de ser ut vid det här laget? Vilade ut mig något dygn i Varberg med bror, svägerska och lilla M.

M hade namnfest, och då fick hon hon löfte om ett dockskåp av mig. Nu är det färdigt och står i mitt kök och väntar på att få komma hem till M. Fick en liten kik på min svägerskas mammas hattsamling också - jag är djupt imponerad.
Svägerskan tycker jag ska lägga till dockskåpsrenoverare på mitt visitkort.
Var på Copenhagen Fashion week och konstaterade att det finns olika syn på det här med kläder. Men blev ändå lite sugen på att rita en liten kollektion - fast helt, helt på mina villkor...

Och så fick jag gå på bröllop så klart! Sydde fem kvart i timmen för att bli färdig med min egen klänning...
På bröllop - och inte mindre än två Stina P-klänningar
på samma bild!
Lurade V att ropa in en brudklänning från sekelskiftet på auktion. Klänningen visade sig vara Augusta Lundin och därmed värsta fyndet. Tyget är helt magnifikt, sömnaden likaså - vi ägnade ett par timmar till att undersöka den...

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...