Thursday, 10 January 2013

December

Öppet hus med tillskärarlinjen i Lund - och en heldag till att skära till min Diordräkt i finfin ullcrêpe. Det blev ett bisarrt pusslande eftersom jag fått 25 cm mindre tyg än beställt - och hade 24 mönsterdelar att få ut.
Jag i julrött - det var ju ändå första advent. Tack till V som tog fotot!
Satte så smått igång med kjol och blus till A.

Jul på Tivoli med lilla Stora I. Köpte finaste julkulorna, åkte slänggunga och funderade på varför jag inte bor i Köpenhamn.
Fantastisk julbelysning.
Snön vräkte ner större delen av dagen och gjorde hela Tivoli så här trollskt...
Julpyntade färdigt.
Finaste påfågelsjulkulorna!
Satte med hjälp av snälla svågern upp de guldsprayade hatthyllorna i hallen - och de är ju för bövelen nästan redan fulla! Jag skulle ju ha något att växa i!

Hatthyllan jag växt ur, med gasellen Ellen under.
Den nya hatthyllan, 2,2 meter lång och nästan redan full.
Julfest med jobbet - jag hade tänkt ha min silvergrå Dior men nu var den helt plötsligt för STOR? Nog för att jag vill tillbaka till min 70-cm midja, men kom igen! Så det blev min vackra röda ullcrêpe istället. Och lite glitter på det...

Den braiga tv-hösten fortsatte, med säsong två av The Hour. Förutom att serien är galet bra är Bel's garderob precis min stil - små juvelfärgade ensembler. VILL HA.

Och så blev det jul!
Allt det godaste till frukost. Och titta! En julklapp!
Jag började med julefrukost hemma och öppnade julklappen från mig själv till mig själv: en brosch jag köpte i Stockholm. Sen åkte jag till Lund för mera firande och fler julklappar; bland annat The Vesuvius Club - jag vill verkligen läsa de andra om Lucifer Box! - och så den här boken om vintagehandväskor som får mig att vilja ha ett par stycken. Allra minst.

December slutade i dur, med en maffig nyårsmiddag. 2012 kändes verkligen färdigt - och jag ser fram emot 2013. Det blir faktiskt bara bättre!

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...