Tuesday, 1 January 2013

Mars

Med mars började min tjänstledighet på 15%. Det kan vara en av mina bästa idéer hittills. Jag försörjer mig och har fantastiska kollegor; men får en ledig dag till i veckan när jag kan ägna mig åt det jag gillar bäst - kläder, hattar, vintage, sy.

Jag åkte till Ingrid i Valla och höll på att drunkna i vintage. Dessutom visade hon sig vara en helt charmerande person! Trots att hon är mer än 50 år äldre än mig hade vi så mycket att prata om. Intressen förenar - plus att vi hade många andra likheter också. Jag önskar att jag bättre hade kunnat dokumentera allt det vackra hon hade och visade...
Värsta drömvardagsrummet - fullproppat med klädhästar, fyllda med kläder från
förra sekelskiftet och fram till 1980-talet.
Medan gulliga Ingrid fixade lunch till oss provade jag hatt efter hatt efter hatt...
Ingrid för en sisådär 70 år sen. Hon är lika stilig nu.
Såg Bea Szenfeld på Landskrona museum. Utställningen Sur La Plage har jag sett innan, men nu fick jag höra henne föreläsa också, och det var helt galet bra. Så inspirerande och roligt! Vilken kvinna!
Till vänster Bea (i supersnygg vintageklänning!) med sin pappersräv. Vill ha en
sån. Och halsbandsklänningen till höger...så läcker!

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...