Monday, 11 February 2013

Kjol med drama

Min fina kund S ville ha en kjol till. Lång den här gången. Och med lite drama som hon sa. Jaha du, sa jag och funderade på vad jag då skulle hitta på. Men tänkte att här får vi nog jobba med många toiller innan det blir rätt - men om jag börjar med en enkel sexvådig kjol så blir det nog bra. Och så ställde jag ut våderna lite extra, framförallt mittbak för att ge en liten känsla av turnyr. Precis så sa S när vi hade första provningen. Jaha du, sa jag, det var ju enkelt. Nu är den färdig, i tjock graffitgrå ull och matchande foder och utan linning. Den sitter som en smäck på denna smala midja!

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. ...och den väcker beundran vart vi går men har också fött ett behov av blusar, så jag kommer att hålla dig sysselsatt ett väldigt bra tag till framöver.

    ReplyDelete
  3. Det tycker jag låter alldeles strålande!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...