Wednesday, 6 March 2013

Chic parisienne

Mötte mig själv i spegeln när jag kom hem från kursen i Lund och kände mig så oerhört parisiskt chic. Och eftersom jag numera äger en kamera man faktiskt kan ta bilder med var det läge för ett foto. Hatten har jag gjort själv, kjolen likaså. Den är definitivt ett av de plagg jag använder mest. Tjock härlig cashmere som jag köpte i Indien och som faktiskt var av den kvalitet som den utgav sig för att vara. Jag har använt den minst en gång i veckan höst-vinter-vår sen 2010 - och det syns överhuvudtaget inte på den. Och så ripsband i midjan. Jag älskar ripsband. Scarfen är ett Tradera-fynd i siden med den absolut finaste rullfåll jag sett. Till höger hänger Cleopatra-klänningen - ateljésydd i Örebro när det begav sig.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...