Sunday, 31 March 2013

Påsk i snö

Påskblogga står det lite ilsket och uppfordrande på en post-it lapp, så det är väl bara att ta mig i kragen och göra det. Jag var inne i ett så bra blogg-flow tyckte jag, men sen kom Influensan (ja, med stort I för den var så jävlig) och först låg jag däckad i feberyra ett par dagar och efter det var det en extrem ansträngning att hämta posten. Och jag är inte helt fit for fight ännu; det finns fortfarande alldeles för mycket jox i luftrör och bihålor. Att det dessutom faller snö varenda dag gör ju inte någonting bättre. (I Ohio hotar man murmeldjuret  som spådde tidig vår med dödsstraff. Inte lätt att vara murmeldjur. Men jag förstår frustrationen.)

Men nu ska jag försöka vara på spåret igen! Påskhelgen nyttjas synnerligen effektivt med att sy, sy, sy. Med några pauser för påskalunch på Sofiero, promenader, Project Runway och feelgood-läsning om hattaffär i Dublin.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...