Saturday, 27 April 2013

Jamen det gick!

Allt som jag påstod här att jag skulle göra är faktiskt gjort. Ja, minus den där Diorjackan, men det insåg jag ju redan då. Och så visade det sig dessutom att jag kan ta igen några missade kurstillfällen i maj - och voila, den blir färdig före midsommar i alla fall!

Nu vill jag bara bli kvitt den här bihålehistorien så att jag får ut maximalt av Paris - på torsdag morgon, innan samtliga fått på sig tofflorna, bär det av. Jag håller på lägga upp en fälttågsplan för hur staden och dess couture, vintage, tyg och loppisar ska intas. Däremellan vilar jag och inspireras, till exempel genom charmanta Midnatt i Paris.

Självklart kommer det bilder på bruden och hennes klänning och hatt - men jag måste ju vänta tills jag vet att hon blivit gift...

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...