Wednesday, 29 May 2013

Test result: harddrive failed

Hur frustrerande är det inte att hårddisken på den mindre än två år gamla (nya) datorn från HP bara total-kraschat?! Den vill verkligen, verkligen inte mer. Förhandlingar med HP pågår, men de är ju inte så snabba på det, om man säger så. Inte så smidiga heller kanske, även om en av dem gör tappra försök. Jag gissar att deras taktik är att trötta ut mig så att jag köper en ny dator på egen hand. (Nej, ingen HP. Jag tänkte satsa på ett märke som tror att deras dator kommer att hålla i mer än ett år och ger garanti därefter. Till skillnad från HP.) Men än så länge håller jag tummarna för att en ny kompis ska komma hem till mig utan att jag behöver röra sparkontot...

Men att inte ha en dator är sjukt störigt - den jag lyckades gräva fram ur garderoben (den som spar hon har. Väldigt mycket grejer.) har större likheter med ett tröskverk när det gäller hastighet och ljud och alstrar lika mycket värme som ett kärnkraftverk. Bildbehandling är inte att tänka på. Och jag som har massa fina grejer kvar att visa från Paris, och från Vintagemässan i Malmö i helgen...! Helgen var en orgie i vintage och de underbara människor som ägnar sin tid åt vintage och jag hoppas kunna återkomma med bilder på mig i tylldrömmar (förhandling om köp pågår!) och fjäderdrömmar, söta Elsa Billgren och finfina inköp.

I väntan på allt det fina ägnar jag mig åt mina kunders beställningar - vilken vår/sommar det är för Stina P! Hurra hurra och tack för att ni beställer av mig!

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...