Saturday, 28 September 2013

Det har börjat

Nu har jag börjat! Även om jag hade tänkt vara ledig och inte känna att jag måste en massa grejer är det svårt att inte börja tänka och fixa. Så idag fick bloggen ny layout. Ganska lika, men ändå inte.
Eftersom det är så kul att göra moodboards så gjorde jag det - och dessutom tycker jag det blir enklare att få ordning på en stämning och känsla som man sen kan översätta till något annat (en blogg till exempel). Stina P som jag vill ha det just nu är lätt, luftig, lite skir och romantisk och samtidigt elegant. En väldigt sammanhängande färgskala - kalla gråa och kalla rödlila. Från djupt vinrött till lingongrädde, så där på gränsen mellan rött och lila och cerise. Jag hoppas att det här är en stämning och färgskala jag vill jobba med länge, och att det ska kunna genomsyra lite av varje...

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...