Monday, 28 October 2013

Flytt!

Tillfredsställelsen är stor när jag - som verkligen inte känner mig hemma med hemsidefix - ändå lyckas läsa innantill och flytta hela bloggen - inklusive bloggens alla nya sidor - till min egen domän. Instruktionerna är av typen "skriv in ditten, få ett felmeddelande, skriv in datten, vänta i ett dygn, se om det funkar, annars gör om" - men det funkade!

Nu är hela Stina P samlad på en betydligt mer lättuppdaterad och lättnavigerad sida (tack, Blogger) och det är bara upp till mig att uppdatera också... När jag satt och svettades bland tygerna i somras var tanken att göra det mesta med buller och bång men nu känns det mer rimligt med lite mer pö om pö. Så medan Simone viner utanför klappar jag mig lite stillsamt på axeln och lanserar en helt ny www.stinap.com. (Och fortsätter hålla tummarna för att fönstren inte blåser sönder.)

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...