Wednesday, 16 October 2013

Tyg i massor

Tygprover retro
I torsdags sorterade jag. Idag har jag eldat. Sen ska det mätas, fotograferas och sen, sen kan jag börja sälja.

Det handlar förstås om det där lagret jag körde tjugo mil för att köpa. En hel del besvikelser, en del trevliga överraskningar och en önskan om några förråd till.

Tygerna då? De finaste kommer från modisten; tjock bomullssammet i färger jag nästan bara kunnat drömma om, siden i alla tänkbara vävningar och lamé. Hur kul är det inte med lamé? När jag ändå var igång där uppe i Falkenberg köpte jag ett gäng tyger från en nedlagd tygbutik också. Overkligt mycket senapsgult, väldigt mycket 1970-tal, syntet och retro i största allmänhet, och därmed inte så mycket för mig. Förhoppningsvis finns det andra på Tradera som är mer intresserade!

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...