Monday, 4 November 2013

Meter efter meter med retrotyger

Nu är det dags att få lite omsättning på delar av allt det där jag köpte utanför Falkenberg. Igår listade jag 23 olika tyger på Tradera - totalt sanslösa mängder retrotyger. Krossad sammet, mjuk velour, tunn chiffong - i senapsgult, lejongult, vinrött, chokladbrunt och mossgrönt. Jag håller tummarna för att det finns köpare runt om i Sverige!
vinrött retrotyg småblommor
Vinrött tyg med präglade småblommor i mönstret.
sidentyg marmorerat retrotyg
12 meter marmorerat sidentyg
skoggrön krossad plysch retrotyg
Klassiskt 1970-tals retrotyg - krossad plysch i skogsgrönt. 
chokladbrun chiffong retrotyg
Chokladbrun chiffong - totalt har jag 42 meter. Men jag tänkte försöka
sälja 10 åt gången...
senapsgult retrotyg
Senapsgult, senapsgult, senapsgult - jag har chiffong och velour, och så här
ett tunt tyg med fin lyster

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...