Wednesday, 23 April 2014

En påfågeldröm

Igår fick jag hem en ny favoritklänning. Otaktiskt nog är den i ull, vilket står i ganska stor kontrast till den sommarvärme som råder just nu. En liten del av mig hoppas på bara en dag till med kanske fem grader så jag får ha den på mig. (Ok, det är en väldigt liten del av mig.)
Vintageklänning lila grön påfågel
Så här bra sitter den - fantastiskt. I tjock fin brokadvävd ull, och inköpt efter en tuff auktion i nästbästa vintagegruppen på Facebook (eftersom nu Vintage de Luxe är den bästa).
Brokadvävd ull lila grön påfågel
Tyget i närbild; något av det finaste jag sett.

Egentligen behöver jag inte flera fina ullklänningar. Jag behöver vår- och sommarklänningar. Men vad gör man när man springer på en påfågeldröm?

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...