Saturday, 24 May 2014

Morgoninspiration eller jag och Dita eller inför Vintagemässan

På min lista över blogginlägg att skriva står Dita von Teese överst. Hennes stil, hennes garderob och hennes hem är en aldrig sinande inspirationskälla. Denna tidiga lördagmorgon, när jag förbereder mig för Vintagemässa och brunch med härliga vintagedamer (bland annat C) låg det bilder på Dita von Teese i mitt bloggflöde. Hon ska ut och flyga med en väska som är löjligt lik min nya (gamla) korgväska. Jag undrar om den är vintage - lite tveksam - eller om det är Dolce & Gabbana? (lite synd om Dita i så fall, för även om de gör ohemult vackra väskor så har jag tvingats inse att kvalitén är minst sagt lite så där... Diskussioner pågår får vi väl säga.)

I alla fall, nu ska korgväskan fyllas med guldpengar och jag ska - efter dusch och det svåra vintageklänningsvalet (igår var det 27 grader. Nu är det under 15. Temperaturväxlingar?) - bege mig söderut.

Önskningar för dagen?
Vår-sommarklänningar
Klänning med ärm
Höstklänning inte i ull
Midjekort kofta inte i angora
Clutch
Nattlinne och sån där morgonrock

Dagens restriktion är att bara köpa vad jag själv kan ha (eller kan sy om på max en dag). Och fler hattar behöver jag verkligen inte. Inte balklänningar heller. Och ullgarderoben börjar se ganska bra ut!

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...