Sunday, 8 June 2014

Klänningar och hattar till salu

Jag säljer och säljer och försöker hålla någorlunda jämna steg med vad jag köper och köper...
Vintageklänningar till salu
Vintagehattar till salu
Som vanligt kan man köpa mina vintagehattar och vintageklänningar på Facebook, i Kläder från 50-60-70-talet och 1900-1970 Vintage de Lux. Gör som många tusen (!) andra vintagefantaster och gå med du också. En del av det här finns kvar, och en del av detta också.

Dessutom säljer jag mina svarta Swedish Hasbeens med peeptoe på Tradera. Mina fötter kommer helt enkelt inte överens med dem. (Vilket är sjukt surt eftersom de är så snygga! Men om jag får de här sålda kan jag få köpa ett par nya kilklackar eftersom de jag har är så slitna...)
Swedish Hasbeens peeptoe

Det är lite kul det här; jag har ju velat ha en vintagebutik i flera år (som de flesta vintagefantaster kan jag tänka) och har några feel-good-böcker som handlar om just det. Och när jag packade in en klänning i silkespapper häromveckan slog det mig, att jamen, jag har ju en vintagebutik. Den finns visserligen i cyberspace, men butik är det lika fullt.
Vintagepaket i silkespapper
Alla grejer slår jag in i silkespapper. De flesta får en rosett också. (Sen kommer det plast, och sen kraftigt papper eller kartong också, men det är inte lika fint utan ganska brunt.) Och det är mest för att det är kul att leka affär. (Och ja, kvitto får de också.)

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...