Thursday, 5 June 2014

Tvärnit in i juni

Lite bisarrt att säga det, men jag är glad att maj är slut. Det har varit SÅ MYCKET. På jobb. Privat. Överallt. Nu har jag tvärnitat; det är ingen som dör av att jag inte kör på i 120, mer än möjligen och troligen jag själv.

Med tanke på hur lite jag bloggat är det helt fascinerande att jag har besöksrekord på bloggen. Jag tackar och bockar och hoppas att ni inte blivit alltför besvikna på innehållet. Jag har massor med idéer - problemet med idéer är ju bara att när jag väl kommit på dem är jag ganska färdig med dem. Det är mycket tråkigare att realisera saker och ting... Finns det förresten några önskemål, nu när ni varit så tålmodiga och läst en blogg som så sällan uppdateras?

Jag tänker mig säga någonting om hur man tar hand om vintage. Något om några nya klänningar. Kanske något om vintagens vara eller inte vara. Och kanske blir det något om Bath - eller också blir det först när jag kommit hem igen.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...