Sunday, 10 August 2014

Jag gillar Bea Szenfeld

Det har jag för all del sagt tidigare.

Nu har jag lyssnat på hennes sommarprogram också. Musiken hade jag gärna hoppat över - ungefär 75% var rent plågsamt - men det vägdes upp av hennes prat. Om ensamhet, kreativitet, tid och hantverk. En förlängning av det jag skrev om häromdagen, om fast fashion och fast sewing. Att hon klipper sina papperspaljetter för hand för att inte alla ska vara likadana. Att hon syr för hand för att varje stygn inte ska vara likadant. Därför att det är ett hantverk.
Bea Szenfeld Landskrona
Bilden tog jag när Bea Szenfeld föreläste i Landskrona i mars 2012 (shit vad tiden går fort.)

Bea Szenfeld, fashion designer to the stars, talks about solitude, creativity, time and craftmanship - the same as I did in my previous post.

2 comments:

  1. I need to investigate this lady. She clearly has impeccable style much like you! Glad I came across your blog :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. She is amazing! (and has made clothes for Lady Gaga). And you are very welcome - I'm so glad you like my blog!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...