Monday, 29 September 2014

Ryggen och sysilke

Jag är lite bitter av att bli en av 50 utvalda bloggare för BurdaStyle samtidigt som övre delen av ryggen bestämmer sig för att lägga ner. Jag vill sy och blogga, inte rulla axlarna framåt och bakåt och ha skitont under tiden. (Och jag är fortfarande helt förbluffad över att ha blivit framröstad.)

I helgen blev det i alla fall ett gäng nya rullar med sysilke, från Erikshjälpen, och en del sytt på Diorkavajen, om än i fasligt långsamt tempo med många pauser för stretching och axelrullande. Slow and steady wins the race. (Ha. Ha. Ha.)
Dessutom hittade jag en grön ISI-vas, och eftersom jag vet hur mycket Carin gillar dem fick den följa med mig hem - så klart i väntan på att jag träffar henne nästa gång och kan lämna över den!

Being a bit bitter, being chosen a BurdaStyle blogger at the same time as my back lets me down. I want to sew and blog, not make small exercises for a very painful back. But I found some sewing silk at a charity shop (and a gift for Carin), and managed some work on the Dior jacket (with lots of pauses). 

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...