Wednesday, 24 September 2014

Vinnare!

Inatt kom mailet jag väntat på. BurdaStyle har valt sina 50 bästa bloggare - och jag är en av dem!
Best of blogging BurdaStyle
Jag är helt mållös. Hur gick det till? Jag är åh så glad för alla som har röstat och för alla nya läsare; jag ska verkligen göra mitt allra bästa för att förtjäna den här vinsten.
Champagne by John Twohig Photography CC via flickr
John Twohig Photography, Creative Commons (cc-by-nc-nd 2.0) via Flickr.
Champagne hade jag både behövt och förtjänat idag, men tillsammans med en väldigt sliten rygg känns det som en dålig kombo. (Man kan också tycka att bloggande och sliten rygg är en dålig kombo, men...). Samma slitna rygg gör också att det är ministeg på Dior-kavajen. Men det ska gå till Paris!

Tonight the email I've been waiting for arrived - I am one of BurdaStyles Top 50 bloggers! I'm speechless and oh so happy - I will do my very best to deserve this. Some champagne would have been in order, but is perhaps not the best combination with a very tired back. Neither is blogging, and it's baby steps at the moment with my Dior jacket. But I will make it to Paris!

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...