Sunday, 12 October 2014

En helg i oktober

Solnedgång Helsingborg
Det här har varit en sån där magisk helg. Det är overkligt varmt för att vara oktober, så jag har kunnat gå långa promenader i sol och ljus i nästan inga kläder. Jag har hunnit med ett 40-årskalas för min bror och lördagsfika med min syster, söndagsfika och kvällsmat med min vän A, söndagsfrukost med säsongsstart av Downton Abbey, och så har jag kunnat lägga precis så mycket tid som jag velat på Dior-kavajen.

Och även om det inte syns här - än - har jag jobbat med bloggen. Jag vågar inte jinxa det, men snart, snart hoppas jag att det kommer en hel serie inlägg. Håll ut några dagar till - och håll tummarna för att det går vägen!

A magical weekend with warm weather and lots of walking in the sun, spending time with family and friends,Downton Abbey and lots of time for sewing on my Dior jacket. I'm also preparing for a series of blog posts, but don't want to jinx it so I can't tell you about what. Please keep your fingers crossed for me!

2 comments:

 1. Hej ! Jag surfar runt mycket på sömnadsbloggar, både svenska och utländska. Har fastnat för din och ser fram emot nya inlägg. Har länge närt en dröm om att gå en sömnadsutbildning. Än så länge syr jag hemma och försöker lära mig så mycket som möjligt genom att läsa böcker och bloggar som din.
  Annika

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Annika! Vad glad jag blir över att du gillar och följer min blogg - tack! (Och hoppas du hittar en riktigt kul kurs att gå!)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...