Thursday, 1 January 2015

Adjö 2014 - goddag 2015!

Igår firade jag slutet av 2014 med galet god mat och galet gott sällskap. Själv maxade jag med modig klänning över dubbla underkjolar, svinhöga klackar och strassdiadem i håret. Under champagneskålandet var jag den enda som inte frös i mina vintagepälsar.
Stina P vintageklänning 1950-tal
Idag firade jag början på 2015 genom välplanerad långfrukost.
Nyårsdagen frukost
Jag och nyår har helt enkelt inte den bästa historien, men det ville jag ändra på i år. Förutom att själva aftonen blev superlyckad hade jag förberett för att första dagen skulle börja rätt. Efter de obligatoriska äggen blev det därför (glutenfria, hembakta) croissanter, favoritchokladen (ljus tryffel med havssalt), kaffe, antiktidning och två presenter. Den ena bara för att jag fick handdukarna så fint inslagna i affären, den andra hade jag hoppats skulle hinna fram till jul. Eftersom den inte gjorde det blev det nyårspresent istället.
Draping Art and Craftmanship in Fashion Design
En tjock bibel om drapering. Jag har läst strålande recensioner, och eftersom det bland exemplen finns två vintage Dior som draperas så kunde jag inte motstå den... Min egen recension av den kommer så småningom!

Nu firar jag vidare med räkor, dokumentär om slott och kanske lite mer champagne...

Yesterday, I celebrated the ending of 2014 with good food and good friends, in bold colours and glitter. This morning, I celebrated the begining of 2015 with a great breakfast and gifts for myself, including a book on draping. The celebrating will continue with shrimps, a documentary on castles and perhaps some more champagne...

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...