Wednesday, 4 February 2015

En kappa till London

Jag hade tänkt göra det Stora Vinterkapp-inlägget innan jag åkte till London, men se det hann jag inte med. En liten tjuvkik kan ni få på vad jag ska ha på mig när jag ägnar mig åt vintage, marknader, museum, hästar, arkivbesök och flamingos. Och mat!
Vinterkappa
Dessutom tror jag att vi kommer att möta våren därborta - prognoserna säger 8 grader och inte-regn. Låter magiskt! (Snö är en väldigt bra bakgrund till en röd kappa, men annars klarar jag mig bättre utan.)

Idag är det heller ingen vanlig onsdag, det är en födelsedagsonsdag! Jag blir 33 och en del choklad har slunkit ner. Annars är det ganska stillsamt firande idag - jag har ju nästan en hel vecka på mig för det i London.

A coat for London. I was going to write the big blog post about my just finished winter coat, but there wasn't enough time. So this is just a sneak peak before I head for London and vintage, markets, museums, horses, archive visits and flamingos. And food! Today isn't any regular Wednesday either, I turn 33 and will celebrate in London. 

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...