Wednesday, 11 February 2015

Mellansnack

Medan jag gör mig redo för bloggposter om en vinterkappa och en Londonresa - glöm inte att ge din åsikt om jag ska skriva på svenska eller engelska här till höger! (Och kappan fungerade utmärkt i London. En dag var det så mycket vår i luften att jag kunde bära den uppknäppt och utan alla hattar handskar och halsdukar jag normalt slår in mig i så här års.) Och ja, den där koppen är ny - från Liberty!
Fika i februari
While I'm getting ready for blogging about at winter coat and a London journey - don't forget to tell me your opinion about me writing in Swedish or English (survey to the right). And the coat was excellent in London. There was so much spring in the air one day that I could wear it unbuttoned and without all the hats, gloves and shawls I normally wrap myself up in this time of the year.) And yes, that cup is new - from Liberty!

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...