Våga testa PT-online

Reklam för egen verksamhet

Har du funderat på PT-online men varit osäker på om det är något för dig? Känt att det inte funkar att anmäla sig till ett program på 3 eller 6 månader? Börja med det första steget, med 6 veckor. Det kommer ge dig starten på ditt nya träningsliv!

Jag vill att fler ska ha chansen att vara stark och känna sig stark, och ha möjligheten att träna med personlig tränare. Jag vill göra PT-online enklare, mer lättillgängligt och med fler valmöjligheter för dig. Därför har jag ändrat hur PT-online fungerar, och jag hoppas att det ska göra dig redo att ta steget, fylla i anmälan och börja din träningsresa tillsammans med mig.

Personligt träningsprogram och personlig kontakt

Själva grunden i PT-online är ett personligt utformat träningsprogram i en riktigt bra träningsapp, Everfit. Träningsprogrammet består av 2-3 träningspass per vecka, och är personligt utformat efter dina erfarenheter, mål och önskningar. Träningspassen uppdateras och hålls aktuella i appen. Där har du också tillgång till personlig chatt med mig, så mycket och ofta du önskar. Självklart får du också andra tips och råd längs vägen, så att din träning ska fungear så bra som möjligt!

Träna i 6-veckors perioder

Träningsprogrammet löper över 6 veckor. Det är en överskådlig tid för de flesta, och även om nya vanor och rutiner kanske inte riktigt hinner sätta sig, så blir det den där starten - eller nystarten - som så många behöver. Att få komma igång! Att anmäla sig till ett träningsprogram som sträcker sig ett halvår framåt kan kännas både överväldigande och svårt i ekonomiskt tuffa tider, medan 6 veckor är möjligt för många fler.

På 6 veckor hinner du skapa nya rutiner, testa nya övningar, få bättre teknik, känna dig bekvämare på gymmet (om du inte redan gör det) och känna dig lite piggare, starkare, gladare - och kanske också se lite synliga skillnader.

Som en extra bonus - om du anmäler dig och börjar redan den här veckan, har du värsta försprånget på nyårslöftet - då har du hunnit träna i 6 veckor innan 2024 ens har börjat!

Och så klart - du MÅSTE verkligen inte sluta efter 6 veckor! Tvärtom tror jag att du kommer vilja fortsätta, minst 6 veckor till. Då är det enkelt för dig att betala för en ny period (som blir billigare än den första!) och så fortsätter vi, med nya pass, nya mål och nya utmaningar.

Tillval för dig som vill lite mer

Du kommer att märka förändring och få resultat av att bara ha grunden som jag beskrev här ovanför. Men vill du lite extra så finns de möjligheterna också! Du betalar bara för det du vill ha, och du kan byta dina tillval mellan olika perioder.

  • Vill du träna mer än 2-3 gånger i veckan? Lägg till ytterligare 1-3 träningspass per vecka!

  • Vill du prata med mig? Boka ett enstaka videosamtal när du vill, eller välj regelbundna samtal varje eller varannan vecka!

  • Vill du ha mer regelbunden uppföljning men utan vidoe? Välj skriftlig coaching, varje eller varannan vecka

  • Vill du verkligen gräva djupare i maten? Välj kostrådgivning, med ett personligt utformat matprogram med råd och strategier som tar utgångspunkten i just dina utmaningar och mål. Videocoaching varannan vecka ingår.

Du kanske börjar med videocoaching varje vecka, men efter de första 6 veckorna tycker du det räcker med chatten. Efter 12 veckors träning känner du dig kanske redo att göra förändringar i maten också, och lägger till 6 veckor med kostrådgivning. Kombinationerna är oändliga, och det är dina behov som styr.

Oavsett om du gör tillval eller inte så får du alltså uppdaterade träningspass i appen, vecka efter vecka, och hela tiden möjlighet att få återkoppling, tips och råd och hejarop från mig.

Starta dina första 6 träningsveckor idag

Om du känner dig nyfiken på PT-online och coaching, läs mer om hur det fungerar och boka tid för ett gratis rådgivande samtal. Du kan också anmäla dig direkt, så kontaktar jag dig. Nu är alltid bästa stunden att börja något nytt!

 

Tre blogginlägg som jag tror kan intressera dig:

Förändring på 6 veckor - om hur mycket som faktiskt kan ske på 6 veckor, men kanske inte det du tror

Så hittar du rätt PT - om vad du ska tänka på när du väljer PT, och att du får den PT du har valt

Vad får du när du betalar en personlig tränare och kostrådgivare? - om att det är så mycket mer än ett träningsprogram!

Föregående
Föregående

Förändring på 6 veckor

Nästa
Nästa

Träning ska ge dig energi