Jag har blivit PT!

Reklam för egen verksamhet / Innehåller reklamlänkar

Det var med lite darriga fingrar som jag loggade in för att se resultatet på mitt slut-case. Men där stod det ”Bra jobbat! Du har nu titeln International Personal Trainer”. Jag andades ut och gjorde high five med T. Tio dagars examen, många timmars föreläsningar och lika mycket inläsning kulminerade i det där meddelandet: jag har en licens som personlig tränare.

Jag började fundera på en PT-utbildning redan 2016, men sedan kom mitt vanliga jobb och livet emellan. 2019 kom funderingarna tillbaka, men då jag valde att utbilda mig till kostrådgivare. När corona fortsatte att innebära en massa begränsningar av livet i höstas passade det äntligen in med en utbildning; framförallt när jag fann en till största delen på distans. Jag valde att läsa till personlig tränare hos Intensive PT och känner mig nöjd med mitt val. (Det är en affiliate-länk vilket betyder att om ni skulle anmäla er via länken får jag en bonus). Utbildningen passar väldigt bra för den som behöver kombinera utbildningen med t ex arbete, och själva examensprocessen var super!

Nu är jag här, med ett diplom som öppnar nya möjligheter för mig, men också för de kunder jag hoppas få. Under utbildningen blev det allt tydligare att jag inte bara ville lära mig mer för min egen träning, utan också för att coacha andra.

Så det är nästa steg: att sätta ihop paket för online coaching inom mat och träning med helt personliga upplägg för dig som kund. Det pirrar i mig vid tanken att kunna hjälpa andra att finna träningsglädjen, och känna sig starka!

Intyg personlig tränare
Föregående
Föregående

Semesterträningen

Nästa
Nästa

Min träningsresa – från blä till personlig tränare