Semesterträningen

Poff och så var semestern slut – och kanske sommaren också, för visst känns luften redan lite annorlunda? Just nu är jag i karantän efter Sverigeresan och längtar tillbaka till gymmet – att träna på resande fot är inte min bästa gren. Men jag är ändå ganska nöjd med semesterträningen den här resan. (Och med avkopplingen i poolen på The Lodge.)

Jag var iväg tre veckor, och som vanligt startar jag väldigt bra med träningen men tappar den mot slutet. Jag passar bäst med en bra träningsrutin, och enkel tillgång till gymmet, och det är svårt när man lever nomadliv. Även om det inte blev så många regelrätta träningspass var det ändå en aktiv semester med massa rörelse, så att det blev ett litet träningsuppehåll bekymrar mig inte. Jag är snart tillbaka!

Mest nöjd med / det bästa

Semester förstås. I Skåne! Med vänner, familj och kjæresten min! Massa upplevelser, sol, utflykter och god mat. Men jag tycker också om att den varit så aktiv. Jag har i snitt gått nästan 15 000 steg om dagen, varit på gymmet 2 gånger, kört 3 högintensiva pass utomhus och cyklat och badat en massa.

Motgång / hinder

Det hade varit fint att få till två träningspass även den sista veckan, men jag prioriterade helt enkelt annat.

Reflektion / tankar / fundering

Även när jag medvetet prioriterar bort träningen under resa (eller semester eller helg) så tänker jag ofta i efterhand att det hade varit skönt om jag fått till några träningspass till. Det ger så mycket positivt till huvudet och kroppen. Men det är också stor skillnad mellan att välja bort träning under en aktiv semester och under en inaktiv arbetsdag. Två inaktiva dagar vid datorn innebär gör mig rastlös, trög i kroppen och lite stel och ont i axlar, skulderblad och nacke. Aktiva dagar däremot - en helt annan känsla. Men trots en aktiv semester så ser jag fram emot en riktigt bra träningshöst utan avbrott!

Föregående
Föregående

Tappa träningsrutiner & tappa muskler

Nästa
Nästa

Jag har blivit PT!