Så fungerar PT-online med Stark by StinaP

Reklam för egen verksamhet

Dator med www.stinap.com på skärmen, en anteckningsbok framför och en kaffekopp vid sidan

Även om jag har försökt förklara tydligt som möjligt hur PT-online fungerar med mig, så förstår jag att det kan vara svårt att förstå hur det fungerar i praktiken. Eller att det är besvärligt att göra alla val. Eller att det finns en tvekan, om PT-online och om vi kommer att funka tillsammans. Här kommer en genomgång som jag hoppas ska hjälpa dig vidare!

Varför finns det så mycket att välja på?

Du behöver inte välja alls! Grunden ger dig ett personligt träningsprogram för 6 veckor, som är tillgängligt i en enkel träningsapp, och med uppföljning i chatten så mycket du behöver. Om du vill skräddarsy ditt upplägg kan du göra tillval - med fler träningspass, kostrådgivning och djupare coaching. Men även utan tillval kommer du att märka förändring på 6 veckor! Det är sedan lätt att förlänga tiden med nya 6-veckors perioder, och då behöver du inte betala någon startavgift.

  • 6 veckor ger dig en start att bygga nya vanor, och börja känna skillnader i ditt mående. Det ger dig en möjlighet att pröva på PT-online och om jag är rätt coach för dig, men risken är att du känner att du precis kommit igång och då är tiden slut. Snopet! Tur att det är så enkelt att köpa till 6 veckor till!

  • 12 veckor ger dig möjlighet att inte bara skaffa nya vanor och rutiner, utan också att få resultat som känns och syns.

  • Om du fortsätter ännu längre tid hinner du inte bara skapa många nya vanor, utan både uppfylla dina ursprungliga mål och komma på nya. Du kan kan ta dig riktigt långt!

Om du vill ha uppföljning och coaching där vi kan gå mer på djupet än i en chatt, rekommenderar jag att du köper till det. Du väljer själv om det ska vara skriftligt eller på video, varje vecka eller varannan vecka. Du kan också boka enstaka tillfällen för videocoaching om du vill det, och vi avslutar dina 6 veckor med ett videomöte.

  • Skriftlig coaching får du som ett formulär i appen varje söndag. Du svarar så mycket du vill, och jag svarar, kommenterar, coachar och ger feedback i appen.

  • Videocoaching gör vi via Google Meet på tider som du själv har bokat. Vi stämmer av veckan som har gått, på samma sätt som med den skriftliga uppföljningen.

Oavsett om du gör tillval för coaching eller håller dig till chatt, så gäller att ju mer du berättar, desto mer feedback kan jag ge. I chatten i appen är jag tillgänglig måndag till fredag och svarar så fort jag kan.

  • Träningsprogram är basen för online coaching. Du får ett personligt träningsprogram med 2-3 olika pass i veckan, som jag uppdaterar vecka för vecka. Vill du ha fler träningspass än det väljer du till det.

  • Kostrådgivning är ett eget tillval för dig som vill förändra vad och hur du äter. I kostrådgivningen ingår videosamtal varannan vecka.

Varför är det så många frågor i anmälan?

Det är för att jag ska lära känna dig, och kunna ge dig program som är anpassade för dig. Ju mer du berättar, desto mer kan jag coacha dig.

Hur ser en vanlig vecka ut?

Du tränar de pass som vi kommit överens om. På ett av passen funderar du över om du har rätt teknik i rodd med hantlar, så du filmar ett set och skickar till mig. Du skriver också att axelpressarna kändes väldigt lätta, så jag höjer vikterna till nästa träningspass.

Du följer matprogrammet - som alltså inte består av måltidsplaner, recept eller kaloriberäkningar, utan av ett antal råd och strategier för att hjälpa dig med just dina utmaningar. Men punkt 7 som i ditt fall handlar om mellanmål, funkar inte alls för dig. Du skickar ett meddelande till mig om att vi verkligen måste prata om mellanmålen.

Inför din stora presentation på jobbet, som du berättat om och verkligen laddat inför, skickar jag ett lycka-till-och-heja-dig på morgonen. Jag påminner dig om att du inte ska hoppa över din vanliga lunchpromenad, trots att du är nervös, för den kommer hjälpa dig att finna fokus.

Om vi har ett coachingtillfälle inbokat, på video eller skriftligt, går vi igenom allt från teknik till ökade vikter till hur vi ska lösa dina mellanmål, från hur du sovit, hur kroppen och sinnet känns, och till vad du ska tänka på nästa träningspass eller nästa gång du handlar mat. Min utgångspunkt är alltid - hur kan jag bäst hjälpa dig den här veckan?

Vad använder vi för verktyg?

Vi använder träningsappen Everfit. Den ingår i priset för dig som kund, och är en samlingsplats för träningsprogram, matprogram, uppföljningar och chatt. Videocoaching gör vi via Google Meet.

Tänk om du blir sjuk eller livet kraschar?

Då finner vi en lösning. Ta kontakt med mig om du blir sjuk så att du inte kan träna alls, så förlänger vi tiden motsvarande tid du varit borta (oftast en vecka). Blir du sjuk längre än så finner vi andra lösningar. Och om livet kraschar totalt så ser vi hur vi löser det.

Hur vet du att PT-online är rätt för dig?

Oavsett om du vill ha din personliga tränare online eller fysiskt, så krävs det tid och engagemang från din sida. Det du själv lägger in, det får du tillbaka. Att köpa en tjänst som du sen inte använder kommer inte att fungera vare sig för dig eller mig. För en del personer passar det bättre med en fysisk PT som står och väntar i gymmet ett visst klockslag varje vecka. För andra passar flexibiliteten med en online-PT bättre.

Är Stark by StinaP rätt för dig?

Det hoppas jag! Jag kan erbjuda en helt annan personlig anpassning och flexibilitet än de flesta andra coacher och program; helt enkelt för att jag har pt-verksamheten i en mindre skala och kan tillåta oss den möjligheten. Har man hundratals kunder är det inte alltid möjligt.

Jag ser inte heller träning och mat som det enda som betyder något i livet, utan som verktyg för att livet ska bli bättre. Det är väldigt sällan svart eller vitt, utan allt går att anpassa och justera - men det beror så klart också på vad du vill uppnå. Ju mer jag lär känna dig, desto bättre råd kan jag ge. Oavset om du vill skapa förändring genom allt på en gång eller ett steg i taget, så anpassar jag upplägget för det. Träning och mat är de verktyg jag använder, men din livsstilsförändring kommer antagligen bli större så.

Boka ett videosamtal med mig, så märker du nog ganska snabbt om det känns rätt.

Har du frågor? Är något otydligt?

Kontakta mig!

Du kan skriva ett meddelande eller maila, eller så bokar du tid för ett videosamtal. Det första samtalet på 20 minuter är alltid gratis, oavsett om du blir kund eller inte.. Då kan du ställa alla dina frågor, och vi kan prata lite om vad som passar dig bäst. Om du vill bli min kund måste du fortfarande fylla i själva anmälningsformuläret, men förhoppningsvis blir det lättare efter att vi har pratat!

Tre blogginlägg som jag tror kan intressera dig:

Så hittar du rätt PT - om att hitta en personlig tränare som matchar både dig och din personlighet

Att skapa förändring - om hur du skapar förändring som passar för ditt mindset. Oavsett om du vill jobba med svart-vitt eller i gråskala.

Vad får du när du betalar en personlig tränare och kostrådgivare - om vad du tror du får (träningsprogram och matprogram) och om allt annat du får. Resultat till exempel.

Föregående
Föregående

Grönsaker på en plåt

Nästa
Nästa

Att skapa förändring