Börja träna i höst

Reklam för egen verksamhet

Ja, ja, jag vet att vi fortfarande är mitt i sommaren och hösten kan kännas långt bort - även om det inte är det somrigaste vädret i Sverige just nu… Men semestern kan också vara en fin tid för reflektion, dagdrömmar och planering om hur man vill att hösten ska se ut - till exempel vad gäller träningen!

Det är alltid lättare med en plan. Det är roligare med ett mål. Och att veta varför man vill prioritera träningen gör det enklare.

Börja träna med personlig tränare

Vill du ha personliga träningsprogram som är anpassade till dina förutsättningar, din vardag och dina mål? Att veta vad du ska göra varje träningspass de kommande veckorna kommer att göra träningen så mycket roligare, och ge så mycket bättre resultat!

Få hjälp med maten av en kostrådgivare

Sliter du med att få ordning på maten eller vill förändra din vikt? Att få råd och strategier som hjälper dig i vardagen, och får kunskap om vad som fungerar för just dig, skapar långsiktig och hållbar förändring. I kombination med träning kommer du snart att märka skillnad i hur du mår och vad du orkar.

Coaching online

Personligt utformade träningsprogram och matprogram tillsammans med coaching online kommer att öka din motivation och träningsglädje, det är jag säker på. Tiden du lägger kommer att ge dig resultat och föra dig närmare ditt mål. Du kommer att få en starkare kropp och ett starkare sinne!

Anlita Stark by StinaP som coach

Jag är utbildad personlig tränare och kostrådgivare, och vill att du blir en av mina nya kunder i höst! Börja med att läsa mer om de olika uppläggen för personlig träning och kostrådgivning. Om du vill du anmäla dig direkt är det bara att fylla i formuläret så hör jag snart av mig. Har du frågor innan du anmäler dig? Kontakta mig eller boka en tid för ett första gratis samtal. Du väljer själv när du vill börja - tillsammans lägger vi en plan som fungerar för dig. Njut av sommaren och planera för hösten!

Fem blogginlägg som jag tror kan intressera dig:

Så fungerar PT-online med Stark by StinaP - om hur du väljer rätt paket och hur coaching online verkligen fungerar!

Vad får du när du betalar en personlig tränare och kostrådgivare? - om vad du får när du investerar i hjälp med träning och mat

6, 12 eller 24 veckor - vilken tidsperiod ska du välja? - om vilken förändring som är möjlig på kortare eller längre tid

Vad är poängen med PT online? - om vilka resultat du kan få när din personliga tränare är online istället för på gymmet

Min syn på kostscheman - om varför du inte får ett kostschema av mig och varför det är mycket mer värdefullt för dig

Föregående
Föregående

Träningssommaren 2023 och planer för hösten

Nästa
Nästa

Tips för sommarträningen