PT-online med Stark by StinaP och Everfit

Reklam för egen verksamhet

Det finns en app! Efter mycket letande och testande har jag valt att börja använda träningsappen Everfit för online-träning. Everfit är en app för att hantera träning, mat, progression, hälsorutiner och kommunikation - just det som behövs för att få resultat.

För ett par månader sedan skrev jag inte hittat en app som uppfyllde mina krav: möjligheten att skapa bra träningsprogram, enkelt för oss båda att kommunicera och följa upp, och flexibilitet eftersom alla mina kunder har lite olika behov och viljor. Men nu har jag upptäckt Everfit som har allt det!

Feedback efter varje träningspass

Min förhoppning är så klart att det ska bli enklare för dig att vara kund hos Stark by StinaP, med en app där allt är samlat. Träningsprogram, matprogram, skriftliga uppföljningar och coaching - allt flyttar in i appen.

Eftersom du har möjlighet att kommentera och lägga in videos i samband med varje träningspass, finns det också möjlighet för mig att ge återkoppling på varje pass. Var något för tungt eller för lätt, är någon övning svår rent tekniskt - ju mer du kommenterar desto mer feedback kan jag ge dig!

Snabba fakta om träningsappen

  • Everfit ingår självklart i priset och innebär ingen extra kostnad för dig

  • Everfit finns för både Android och iOS

  • Everfit är på engelska, men allt i dina träningsprogram, uppföljningar och uppgifter är på svenska - det är ju jag som skapar allt innehåll

Börja träna med Stark by StinaP

Vill du komma igång med träningen eller få nya resultat av det du redan gör? Läs mer om online-coaching och anmäl dig här. Om du vill veta mer om hur PT-online fungerar kan du också läsa det här blogginlägget. Och självklart - ta kontakt med mig! Du kan skriva till mig eller boka tid för ett videosamtal; det är så klart gratis och du binder dig inte till någonting.

PT-Online med Stark by StinaP har aldrig varit enklare och jag ser fram emot att coacha dig till nya träningsresultat och ett bättre mående!

Tre blogginlägg som jag tror kan intressera dig:

Så fungerar PT-online med Stark by StinaP - om hur du väljer rätt när du anmäler dig och hur en vanlig vecka ser ut

Så hittar du rätt PT - om att välja en PT som är rätt för dig; inte en som har flest följare på Instagram

Vad får du när du betalar en personlig tränare och kostrådgivare? - om PT-online som är så mycket mer än program och checklistor; det är vägen till förändring

Föregående
Föregående

Kreatin för kvinnor (och män)

Nästa
Nästa

Mera mellanmål - proteinrikt utan proteinpulver